Υποψήφιοι ΔΣ

κατ’ αλφαβητική σειρά

 • Γουρλάς Γιώργος (Α4/Γ1)
 • Ηλιοπούλου Μπαρούση Σοφία (Α2/Α3)
 • Ηλιού Προκόπιος ( Άκης) του Δημητρίου (B2)
 • Κορκοδείλου Μαριάνθη (B4)
 • Κοτζαγιάννη Μαρίλλη (Β3)
 • Κώσταινα Αικατερίνη (Κορίννα) (Α4/Γ1)
 • Λιαγκάκης Γιώργος (Α2)
 • Nutu Victor (B4)
 • Σκευάκη Μαρία Άννα (Γ1)

Υποψήφιοι Ένωσης Γονέων

κατ’ αλφαβητική σειρά

 • Ηλιοπούλου Μπαρούση Σοφία (Α2/Α3)
 • Ηλιού Προκόπιος ( Άκης) του Δημητρίου (B2)
 • Λιαγκάκης Γιώργος (Α2)
 • Λυμπεροπούλου Μαρία (Α2)
 • Nutu Victor (B4)

Υποψήφιοι Ελεγκτικής Επιτροπής

κατ’ αλφαβητική σειρά

 • Γιαλαμά Μαρία (Β5)
 • Ραγκούση Μαριάνα (Γ1)
 • Τσαχάκη Εβελίνα (Α2/Γ1/Γ2)
Σύντομα βιογραφικά και οι θέσεις κάθε υποψηφίου/υποψήφιας

Παρουσίαση Υποψηφίων

Είμαι κι εγώ απόφοιτος του σχολείου μας (1988).  Έχω 3 αγόρια∙  ο μεγαλύτερος σπουδάζει σε Πολυτεχνική Σχολή στο Ηράκλειο, ο μεσαίος μου είναι στην Γ’ Γυμνασίου και ο μικρότερος στην Α’.

Έχω εργαστεί για πολλά χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος και καθηγητής σε κολλέγια, ενώ για 5 χρόνια διατηρούσα κατάστημα με έργα Τέχνης και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την κατασκευή ιστοσελίδων και τη διαχείρηση social media.  Λόγω αυτής της ιδιότητάς μου, ανέλαβα από το 2020 τη δημιουργία & διατήρηση της ιστοσελίδας και του FB για το Σύλλογο.

Από το 2018, έχω διατελέσει μέλος συλλόγων γονέων στο γυμνάσιο μας και το γειτονικό λύκειο.

Θεωρώ ότι το ΔΣ ενός Συλλόγου Γονέων οφείλει να έχει ως πρωταρχική του μέριμνα το να περνάνε καλά τα παιδιά μας στο σχολείο τους. Γι’ αυτό και πρέπει οι δράσεις του να είναι σε πολλά επίπεδα, σε αρμονική πάντα συνεργασία με και δραστηριοποιώντας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Μαθητές, Σύλλογο διδασκόντων, Δημοτική Αρχή, λοιπούς γονείς).

Τα σημαντικά θέματα που θεωρώ ότι θα απασχολήσουν το νέο ΔΣ είναι η ενέργεια-θέρμανση του σχολείου, η ασφάλεια εντός και εκτός σχολείου, η στήριξη μαθητών, τα εποπτικά μέσα και ο εκσυγχρονισμός της διδασκαλίας, καθώς και η πρόληψη φαινομένων bullying.  Για κάθε ένα από αυτά τα θέματα έχω ήδη έτοιμες συγκεκριμένες προτάσεις-ενέργειες, ενώ και για κάποια από αυτά το απερχόμενο ΔΣ, στο οποίο είχα τη χαρά να είμαι μέλος, έχει ήδη δρομολογήσει ενέργειες.

Ονομάζομαι Μαρίλλη  Κοτζαγιάννη  και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Η κόρη μου από φέτος φοιτά στο Λύκειο, ενώ ο γιός μου στη Β’ Γυμνασίου του σχολείου μας.
Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου μας εδώ και 4 χρόνια και παρακολουθώ από κοντά τα δρώμενα του σχολείου μας από τη θέση του γονέα.  Ως Υπεύθυνη των τμημάτων που έχουν φοιτήσει και φοιτούν τα παιδιά μου, έχω προσπαθήσει αυτά τα χρόνια να δημιουργήσω μια σωστή επικοινωνία και συνεργασία, τόσο με τους γονείς όσο και με το ΔΣ.
Η παρουσίαση του εαυτού μου θα ήθελα να γίνει μέσα από το έργο που θα προσφέρω στα παιδιά μας, μιας και φέτος πήρα την απόφαση να συμμετάσχω ενεργά μέσα από τον Σύλλογό μας, ως γονέας αλλά και ως εκπρόσωπος όλων των γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας.
Σας ευχαριστώ και προσβλέπω στη συνεργασίας μας,
Μαρίλλη
Μαρίλλη Κοτζαγιάννη

Ονομάζομαι Σοφία Ηλιοπούλου. Έχω δύο παιδιά στην Α’ Γυμνασίου, τον Κωνσταντίνο και την Αλεξάνδρα Μπαρούση. Είμαι δικηγόρος.
Ασχολούμαι με τους συλλόγους γονέων από τότε που τα παιδιά μου πήγαν στο Νηπιαγωγείο. Ήμουν πρόεδρος του συλλόγου γονέων στο 3ο Νηπιαγωγείο Βούλας.
Συμμετείχα στα ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, ως μέλος, γραμματέας και την προηγούμενη χρονιά ως πρόεδρος του Συλλόγου.
Επίσης είμαι γραμματέας του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας.
Είναι συνειδητή επιλογή μου η ενασχόληση με τους συλλόγους γονέων, καθώς πιστεύω ότι η μόρφωση και η εκπαίδευση των παιδιών μας είναι ζήτημα που αφορά όλους εμάς τους γονείς. Πιστεύω στην αξία της συλλογικής δουλειάς και έχω τη διάθεση να συμβάλλω στην προσπάθεια για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του δημόσιου δωρεάν σχολείου, στην ανάπτυξη δράσεων που θα προσφέρουν θετικά πρότυπα και αξίες στα παιδιά μας.
Σας ευχαριστώ
Σοφία Ηλιοπούλου

Δικηγόρος

Ονομάζομαι Κοριννα Κώσταινα και έχω 3 αγόρια∙  ο μεγαλύτερος, απόφοιτος του σχολείου μας, σπουδάζει σε Πολυτεχνική Σχολή στο Ηράκλειο, ο μεσαίος μου είναι στην Γ’ Γυμνασίου και ο μικρότερος στην Α’.

Μετά την αποφοίτησή μου από την Πρότυπη Σχολή Αναβρύτων, σπούδασα ζωγραφική και ενδυματολογία σε ιδιωτικό κολλέγιο και στη συνέχεια απέκτησα μεταπτυχιακό στις Δημόσιες Σχέσεις από Βρετανικό Πανεπιστήμιο.

Είμαι ζωγράφος για πάνω από 30 χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι και με τη διδασκαλία της ζωγραφικής σε παιδιά και σε ενήλικες, με πιο πρόσφατη ενασχόληση την εθελοντική διδασκαλία στις Λέσχες Φιλίας (πρώην ΚΑΠΗ) Βούλας, στο Δήμο μας.

Έχω βοηθήσει στα «μετόπισθεν», για πολλά χρόνια τους Συλλόγους Γονέων στα σχολεία των παιδιών μου, με τελευταία δράση τη δημιουργία συλλεκτικής σειράς 152 αυθεντικών έργων Τέχνης, τα οποία έδωσε ο Σύλλογος στους απόφοιτους του Γυμνασίου μας πέρσι, ώστε να αποκτήσουν έτσι το πρώτο τους έργο Τέχνης.

Φέτος, αποφάσισα να βοηθήσω πιο ενεργά στον κοινό στόχο ενός Συλλόγου, που οφείλει να είναι η ευημερία των παιδιών στο σχολείο τους. Επιθυμία μου είναι, πέρα από τη σχολική τους μόρφωση, τα παιδιά μας να αποκτήσουν και άποψη για τον κόσμο τους, για το οποίο θεωρώ πως η Τέχνη είναι το καλύτερο όχημα.

Ο χώρος των τεχνών ποιεί τα ήθη… πλάθει την ψυχή και δημιουργεί πνευματική ανάταση ανεξαρτήτως ηλικίας και εκπαίδευσης.

Ευχαριστώ πολύ ‼️

Αικατερίνη (Κορίννα) Κώσταινα

Ζωγράφος

Αγαπητοί γονείς,

Το όνομα μου είναι Μαριάνθη Κορκοδείλου. Είμαι μητέρα δυο παιδιών, ενός αγοριού στο Λύκειο και της Στέλλας Nutu (Νούτσου) στο Γυμνάσιο.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων με σκοπό να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τόσο το σχολείο όσο και τα παιδιά έτσι ώστε να λειτουργεί η δημόσια εκπαίδευση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το ΔΣ ενός Συλλόγου γονέων, ούτε εισπρακτικό χαρακτήρα έχει, ούτε κομματικό και φυσικά ούτε παρεμβατικό. Όλοι εμείς οι γονείς, σε συνεργασία με τα παιδιά και τους καθηγητές τους μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να υλοποιούνται δράσεις με έμπνευση, αποτελεσματικότητα, αμεσότητα πάνω από όλα για το καλό των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας στις εκλογές.

Μαριάνθη Κορκοδείλου

Την πρώτη μέρα λειτουργίας το 1986 του -τότε- ενιαίου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βούλας μπήκα στην Πρώτη Γυμνασίου ως την αποφοίτηση μου το 1992   στην Τρίτη Λυκείου σε Πρωινή – Απογευματινή βάρδια , συμμετέχοντας στην Περιβαλλοντική εκπαίδευση και στις θεατρικές , μουσικές , καλλιτεχνικές δραστηριότητες της-μια ιδέα της αγαπημένης Καθηγήτριας μας Δέσποινας -απαγόρευε να την λέμε με το επίθετο και στον Πληθυντικό. Άλλες εποχές τότε.  Η Κατασκευή του Λυκείου στον χώρο που είχαμε για γυμναστική ποδόσφαιρο και ανεμελια δημιούργησε ένα αξιοζήλευτο σχολικό Συγκρότημα  κόσμημα για την Βούλα και όχι μόνο. Αφήνουμε τις αναμνήσεις .

Είμαι Πατέρας ενός Αγοριού του Δημήτρη,  Μαθητή της Β ‘ Γυμνασίου. Μετά την αποφοίτηση από το Σχολείο μας σπούδασα Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις  Δίκαιο και Διεθνείς μεταφορές στο Λονδίνο σε Πτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο και στον ελεύθερο χρόνο μου εργαζόμουν σε Ελληνικών συμφερόντων Ναυτιλιακή  Εταιρεία για να αποκτήσω την εμπειρία για τη συνέχεια. Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων συνέχισα την εργασία σε διεύθυνση επιχειρήσεων ξηρού φορτίου στο ίδιο γραφείο στην Ελληνική Έδρα για αρκετά χρόνια έως το 2006 που ανέλαβα την Γενική Διεύθυνση Επίχειρησεων Ελληνικής Ναυτιλιακής Εταιρείας  με Πετρελαϊκων, Εμπορευματοκιβωτίων, Ξηρού και Υγροποιημένου Αερίου Φορτίων μεταφοράς εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Νέας Υόρκης, με Συμβουλευτικό ρόλο σε πολλές άλλες εταιρίες του Ομίλου που ειδικεύονται στον Αθλητισμό , στα ΜΜΕ, στο Ηλεκτρονικό Marketplace και πηγες ενεργειας οπως η Αιολική και η Ηλιακή  .

Αυτή η δραστηριότητα μου έδειξε πως να εφαρμόζω την Ομαδική Εργασία το Ενωτικό κοινό στόχο επιτυχίας και το ότι αν υπάρχει όρεξη και θέληση τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Φέτος, και για πρώτη φορά στην ζωή μου σκέφτηκα να βοηθήσω τον κοινό στόχο εν μέσω δυσκολιών, προβλημάτων αλλά και “περιφερειακών καθημερινών” κινδύνων  που πρέπει να προστατευθούν τα παιδιά μας.

Ο στόχος είναι ένας. Τα – μη παράλογα – θέλω των παιδιών μας να γίνουν δεδομένα. Να έρχονται στο σχολείο και να φεύγουν για το σπίτι σαν να μην άλλαξαν την οικογενειακή θαλπωρή. Σχολείο-Σπίτι, Πανεπιστήμιο-Σπίτι, Σχολείο-Σπίτι. Αυτή είναι η ζωή όλων. Όπως ζει κάποιος ευχάριστα στο ένα, να διεκπεραιώνει τις υποχρεώσεις και να απολαμβάνει τις απαιτήσεις στο άλλο.

Έιναι αυτό πρόβλημα των Παιδιών μας να το λύσουν? ΟΧΙ
Έιναι αυτό υποχρέωση των Γονέων να το εξασφαλίσουν?  ΝΑΙ

Σας ευχαριστώ και υπόχρεος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων μας.

Είμαι απόφοιτη του 2ου λυκείου Βούλας και έχω μια κόρη στην Γ’ γυμνασίου του σχολείου μας.  Εχω σπουδάσει νομική στη Μεγάλη Βρετανία και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στο «Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο». Εργάζομαι ως καθηγήτρια αγγλικών και παράλληλα παρέχω στήριξη και ενίσχυση σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αγγλόφωνων κολλεγίων και πανεπιστημίων.

Εχω διατελέσει ως ταμίας δύο φορές∙ στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασιου Βουλας (2020-2022) και παλαιότερα, του 3ου Νηπιαγωγείου Βούλας (2012-2014). Την εποχη αυτή είμαι μέλος μιας θεατρικής ομάδας και προσφέρω εθελοντική εργασία σε τοπικές δράσεις της περιοχής μας.