Εκδηλώσεις του Δήμου

Έπειτα από την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους για τον θάνατο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη, η συναυλία με τη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, μετά το πέρας του εθνικού πένθους, στο Δημοτικό Θέατρο Σοφία Βέμπο.
https://www.vimaonline.gr/20/article/45741/tin-kuriaki-5-septemvriou-i-sunaulia-me-ti-bada-tou-polemikou-nautikou

Εκπαιδευτικές

Επιστημονικές

Πολιτιστικές

[tribe_events_list category=”art” thumbnail=”yes”]

Αθλητικοί

Επιστημονικοί (π.χ. Ρομποτικοί, Φυσικής, Μαθηματικών κλπ)

 • 82ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά « Ο ΘΑΛΗΣ», για το σχολικό έτος 2021-2022

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.), διοργανώνει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 9:00- 12:00, και απευθύνεται στους/στις μαθητές/τριες των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας, καθώς και όλων των τάξεων των Λυκείων της χώρας, οι οποίοι και θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω των σχολείων τους στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι και την 1η Νοεμβρίου 2021.
Ο εν λόγω Διαγωνισμός διαρκεί 3 ώρες και απαρτίζεται από τέσσερα (4) θέματα πλήρους ανάπτυξης.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο
https://omathimatikos.gr/?p=51841&fbclid=IwAR2JwhV2sq7JV2yDiUuxVa_Ojh7iWae4gZDXCiOqjF_aX5m_lRAxKSpBIqg

Καλλιτεχνικοί (π.χ. Μουσικοί, Εικαστικοί)

Λογοτεχνικοί (π.χ. Ποιησης, διηγήματος κλπ)

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

 • Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του σχολείου μας που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN Καλλιτεχνικής /Συγχρονισμένης Κολύμβησης ανοιχτής κατηγορίας (ΟΠΕΝ) 2020, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα οι μαθήτριες  Αναγνωστοπούλου Ελισάβετ και Νταν Νεφέλη κατέλαβαν την τρίτη θέση (free combination) και οι μαθήτριες Γράου Ελευθερία και Ντόκου Τατιάνα την τέταρτη θέση (ομαδικό ελεύθερο).
 • Συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου  μας Σάββα Σοφοκλή (Α3) και Πονηρού Ειρήνη (Γ3) που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό “Πυθαγόρας” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για την σχολική χρονιά 2019-2020.Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.
 • Συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας Τσιάλα Ευστάθιο (Β’ Τάξη) και Κοκκίνη Ιωάννη Μιλτιάδη (Γ’ Τάξη) οι οποίοι διακρίθηκαν στο διαγωνισμό ΜαθηματικώνΟ ΘΑΛΗΣ”και θα συμμετάσχουν στη β’ βάση στον  Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” (12-1-2020)Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.
 • Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του σχολείου μας για τα Βραβεία Λογοτεχνικού Εργαστηρίου 2018. Πιο συγκεκριμένα η  Χαρά Μανιαδάκη με το ποίημα Μάνα και η Ασημίνα Μαχαίρα με το ποίημα  Μετέωρα. Υπεύθυνη καθηγήτρια του Λογοτεχνικού Εργαστηρίου του σχολείου μας η φιλόλογος Χριστιάννα Απέργη. Μπορείτε να διαβάσετε τα ποιήματα εδώ. Για το σχολικό έτος 2017-2018
 • Πέντε μαθητές του σχολείου μας διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης”. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά, όπως και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Ακολουθούν τα ονόματα, τα οποία μπορείτε να βρείτε και στα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ.
  Α Γυμνασίου
  Τσιάλας Ευστάθιος
  : 3ο Βραβείο Αριστείας
  Παπαδάκης Νικόλαος: Εύφημος Μνεία
  Β Γυμνασίου
  Πονηρού Ειρήνη:
  2ο Βραβείο Αριστείας
  Κοκκίνης Ιωάννης: 3ο Βραβείο Αριστείας
  Καραμήτσος Ιωάννης: 3ο Βραβείο Αριστείας
 • Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες των ομάδων πετοσφαίρισης του σχολείου μας που κατέκτησαν την τρίτη θέση στο Διασχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την σχολικη χρονια 2018-2019.
 • Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε από τον ΟΑΠΠΑ το διασχολικό πρωτάθλημα σκάκι για τα σχολεία του Δήμου μας. Το σχολείο μας κατέβηκε με μία ομάδα εννέα μαθητών, μεταξύ των οποίων ο Κατσαδώρος Φεγγερός Κωνσαντίνος, που πήρε το χρυσό μετάλλιο και κύπελλο στην κατηγορία ‘Β και Γ Γυμνασίου’. Μαζί με αυτό βγήκαμε και πρώτοι στα γυμνασια, κερδίζοντας το κύπελλο για τα ομαδικά Γυμνασίου.
 • Ο Διευθυντής  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, συγχαίρουν  θερμά τον μαθητή  της Γ΄ γυμνασίου Κατσαδώρο Φεγγερό Κωνσταντίνο, για τη  διάκριση του στο Διαγωνισμό «Ευκλείδης» της Μαθηματικής Εταιρείας. Του  ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, την 36η  ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» που θα γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019  στην Αθήνα.
 • Οι μαθητές του σχολείου μας Κατσαδώρος Φεγγερός Κωνσταντίνος και Μουσολλάρι Αλέξανδρος, μετά τη συμμετοχή τους στον 79ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά “ΘΑΛΗΣ, διακρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, λοιπόν, και στο διαγωνισμό “ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στην Παλλήνη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 • Με φόρα μπήκε η Α Γυμνασίου του σχολείου μας στον κόσμο της Φυσικής, κερδίζοντας 3 διακρίσεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης”! Μαζί τους, ο Παπαδεράκης Δημήτρης κέρδισε το 3ο βραβείο Αριστείας, ο οποίος και τα τρία χρόνια στο γυμνάσιο διακρίνεται με συνέπεια κάθε χρόνο στο διαγωνισμό! Συγχαρητήρια και στα 4 παιδιά, ευχόμαστε να πρωτεύουν πάντα όπου θελήσουν. Συγχαρητήρια επίσης και στα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Ακολουθούν τα ονόματα, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε και εδώ.
  Ιωαννίδου Ειρήνη Ελένη Α1 : Εύφημος Μνεία
  Λιμοντζόγλου Δανάη Α3 : Εύφημος Μνεία
  Πονηρού Ειρήνη Α3 : Εύφημος Μνεία
  Παπαδεράκης Δημήτρης Γ3 : 3ο βραβείο Αριστείας
 • Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διασχολικό Πρωτάθλημα των σχολείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Παρασκευή 04/05/2018. Αφού απέκλεισε στον ημιτελικό το “Παλλάδιο” με σκορ 41-16 στον τελικό επικράτησε των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα με 30-22. Την απονομή του Κυπέλλου έκανε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλος Γρηγόριος. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας και στη γυμνάστρια του σχολείου μας την κ. Κολοφώτη Γεωργία.
  ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2017-2018
  1. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  2. ΚΑΒΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  3. ΚΑΡΑΒΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  4. ΚΑΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  5. ΚΑΡΟΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
  6. ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  7. ΛΙΜΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
  8. ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΑΡΙΟ
  10. ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  11. ΡΑΛΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  12. ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  13. ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 • Μια ακόμη διάκριση πέτυχε μαθητής του σχολείου μας. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλεξίου, μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2016-2017 και μέλος του «Λογοτεχνικού εργαστηρίου» του σχολείου μας, διακρίθηκε στον διαγωνισμό που οργανώνει τα τελευταία χρόνια η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.Το διήγημά του, με τίτλο «Στη γιαγιά μου», είναι μια τρυφερή κατάθεση ψυχής και δίκαια συγκίνησε και κέρδισε, ανάμεσα σε πολλά, την εύνοια της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από έγκριτους λογοτέχνες.
 • Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το σχολικό πρωτάθλημα Σκάκι για τα σχολεία του Δήμου ΒΒΒ. Ο μαθητής μας Κατσαδώρος Φεγγερός Κωνσταντίνος βγήκε πρώτος στην κατηγορία Β Γυμνασίου. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα Αττικής και το Πανελλήνιο!
  Πατήστε εδώ για τα αποτελέσματα.
 • Το σχολείο μας, συμμετείχε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016-2017 σε πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό με θέμα τον εθελοντισμό. Τον διαγωνισμό οργάνωσε ο ΟΜΙΛΟΣ για την UNESCO Δήμου Αμαρουσίου. Το ποίημα της μαθήτριας μας, Δανάης Τσιριμώκου, με τίτλο “Το αλφαβητάρι του εθελοντισμού” κέρδισε, ανάμεσα σε πολυάριθμα από όλη την Ελλάδα ποιήματα, το τρίτο βραβείο. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών στις 17/12/17 σε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ατμόσφαιρα, όπου παράλληλα εκτός από τα παιδιά βραβεύτηκαν οι πρόεδροι του “Χαμόγελου του παιδιού” και της “Κιβωτού” για την εθελοντική προσφορά τους.Πατήστε εδώ για όλα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.
 • Το σχολείο μας είχε δύο διακρίσεις στο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου “Αριστοτέλης”, που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 2017. Εδώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα. Τα βραβεία ορίστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο βράβευσης των Διεθνών Ολυμπιάδων Φυσικής και οι διακριθέντες μαθητές μας είναι οι:
  Κοσσιέρης Δημήτριος, με 3ο βραβείο αριστείαςΠαπαδεράκης Δημήτριος, με Εύφημο μνείαΜπράβο παιδιά!
 • Οι μαθητές Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Ιουλία Τσαγκάρη, Έλενα Τσαβλίρη και Ειρήνη Μινοπούλου τιμήθηκαν με διακρίσεις στις εξής διοργανώσεις:Ο μαθητής μας, Δημήτρης Σιδηρόπουλος, κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, στην επιτραπέζια αντισφαίριση.Η μαθήτριά μας, Ιουλία Τσαγκάρη, κατέκτησε την τρίτη θέση στο ομαδικό, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, στην επιτραπέζια αντισφαίριση.Η μαθήτριά μας, Έλενα Τσαβλίρη, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο κοντάρι, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κουνγκ-Φου.Η μαθήτριά μας, Ειρήνη Μινοπούλου κατέκτησε την 1η θέση στα 200 μέτρα, στους αγώνες στίβου μεταξύ όλων των Συλλόγων της Αττικής.Μπράβο Ειρήνη Έλενα Ιουλία και Δημήτρη!
 • Ο μαθητής μας Κατσαδώρος Φεγγερός Κωνσταντίνος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Γυμνασίων, στο σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι του Δήμου Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης. 13-12-2016