Καλη Χρονια 2023

Ο Σύλλογος Γονέων, τηρώντας και φέτος το έθιμο της Βασιλόπιτας, πρόσφερε τη Δευτέρα 16/1/23 στο σχολείο 14 Βασιλόπιτες (μία Βασιλόπιτα για κάθε τμήμα και μία για το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό). Τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας, φροντίσαμε τα κομμάτια να είναι έτοιμα κομμένα και τοποθετημένα σε ατομικά σακουλάκια, οπότε το μόνο που -δυστυχώς- έλειπε ήταν το παραδοσιακό “σταύρωμα” και “κόψιμο”.

Στη συνέχεια, σε μια μικρή γιορτή που οργανώθηκε για το σκοπό, σε κάθε τμήμα ξεχωριστά, μοιράστηκαν τα κομμάτια και στους τυχερούς, που βρήκαν το “φλουρί”, δόθηκαν συμβολικά δώρα. Αλλά ο Σύλλογος φέτος επεφύλαξε μια ακόμη έκπληξη για τα παιδιά, αφού όλα έλαβαν ένα αναμνηστικό δωράκι.

Οι πεντανόστιμες – κατά ομολογία όλων – Βασιλόπιττες, προσφέρθηκαν από τον κ. Βέρβητα, ιδιοκτήτη του Mini Market & Bakery “Mr. V” (Προόδου 42, Βούλα), τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Για τα δώρα των μαθητών που κέρδισαν το φλουρί σε κάθε τάξη, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων είχε εξασφαλίσει ένα διπλό δώρο: μία δωροεπιταγή, χορηγία από τη Shopflix η οποία επιτρέπει στον κάτοχο να παραγγείλει με δωρεάν μεταφορικά, όσες φορές θέλει εντός 6 μηνών, καθώς και ένα trendy βραχιολάκι με led που αντιδρούν στη μουσική, χορηγία της Newtechstore.

Είχαμε όμως φροντίσει να πάρουν ένα -συμβολικό- δωράκι από το Σύλλογο όλα τα παιδιά. Έτσι έλαβαν ένα μοντέρνο μπρελόκ, σε διάφορα χρώματα και -όπως αντιληφθήκαμε- έγιναν και οι αναγκαίες σε τέτοιες περιπτώσεις, ανταλλαγές!

Εμείς ευχόμαστε στα παιδιά κάθε καλό και να έχουν πάντα τύχη στη ζωή τους!

Ακολούθησε το μοίρασμα των κομματιών από τη διευθύντρια κα Απέργη, σε όλους τους καθηγητές και τις καθηγήτριες, καθώς και στην κα Ματούλα, την υπεύθυνη του κυλικείου μας, στο οποίο παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ, Δρ Γουρλάς, ο Γραμματέας κ. Ηλιού και το μέλος κα Ηλιοπούλου.  Ο κ. Γουρλάς ευχήθηκε καλή χρονιά και αρμονική συνεργασία για το καλό των παιδιών.

Ο τυχερός καθηγητής, έλαβε ως δώρο μια συλλεκτική έκδοση, ευγενική χορηγία του οίκου Σύγχρονη Εποχή, με τίτλο “Ιστορία του Μεσαίωνα”, ενώ όλοι οι καθηγητές έλαβαν μια συλλεκτική ευχετήρια κάρτα. Στο σχολείο, ο Σύλλογος πρόσφερε ένα χειροποίητο γούρι του Συλλόγου “ΛΑΝΑΣΣΑ, υπέρ παιδιών με καρκίνο”.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους θα ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν όσα θέλουμε να κάνουμε για τα παιδιά. Ευχόμαστε στους τυχερούς της ημέρας και σε όλα τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους, να έχουν πάντα στη ζωή τους υγεία, τύχη και αγάπη.