You are currently viewing Γνωριμία με το Μεγάλο Σχολείο!

Γνωριμία με το Μεγάλο Σχολείο!

Την Κυριακή 18 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση γνωριμίας του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, με πλήθος γονέων και παιδιών, που από τον Σεπτέμβριο θα περάσουν την πόρτα της Α’ Γυμνασίου, με τίτλο “Γνωριμία με το Μεγάλο Σχολείο”! 🎉👏
Ακόμη και με τη δυνατή νεροποντή, περισσότεροι από 40 γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και παραβρέθηκαν για να λύσουν απορίες και να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που τους αγχώνουν, σχετικά με τη μετάβαση στο Γυμνάσιο. Μάλιστα, ήταν τόσο έντονο το ενδιαφέρον και τόσο ενδιαφέρουσα η συζήτηση, που δεν σκέφτηκε κανείς μας να βγάλει κάποιες φωτογραφίες, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις!
Επίσης, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τη διευθύντρια, κα Απέργη, η οποία ενημέρωσε για διαδικαστικά ζητήματα και θέματα πειθαρχίας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς για το ενδιαφέρον και την παρουσία τους! Συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε για ακόμη περισσότερο έργο, γιατί με τη συμπαράστασή σας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλα πράγματα!
Άλλωστε, Σύλλογος είμαστε όλοι οι γονείς!