ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Sm

Με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών – μικρότερων, αλλά και… μεγαλύτερων(!) – πλημμύρισε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο Αποκριάτικο Πάρτι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων.

Μικροί και μεγάλοι, με καρναβαλική διάθεση, αλλά και απόλυτη ασφάλεια, γιορτάσαμε την Αποκριά, στον όμορφο χώρο που αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκε για ξεφάντωμα, αφού δέχθηκε τις κατάλληλες παρεμβάσεις από την Αντιπρόεδρο του ΔΣ, Άννα Σκευάκη και εθελόντριες μαμάδες.

Το ρυθμό, σαν επαγγελματίας DJ, έδινε ο Γραμματέας του Συλλόγου μας, Άκης Ηλίου, με φωτορυθμικά, ντισκομπάλες και συσκευές καπνού, ενώ υπήρχαν χυμοί, αναψυκτικά, πίτσες, τυροπιτάκια, πατατάκια και άλλα εδέσματα για την πείνα και την δίψα των καρναβαλιστών.

Οι στολές τόσο των παιδιών, όσο και των γονιών που αποφάσισαν να μπουν στο κλίμα των αποκρεών και να μασκαρευτούν, ήταν όλες πολυ όμορφες, με αρκετή φαντασία και ευρηματικότητα.

Όμως δύο στολές ξεχώρισαν και για τη μοναδικότητά τους και βραβευθηκαν. Παραδόξως είχαν και κοινά στοιχεία μεταξύ τους, αφού η μία είχε θέμα clochard (ζητιάνο) και η άλλη London Boy – Oliver Twist.

Έτσι, ο Θ.Π. κέρδισε ένα εισιτήριο για το escape room Athens Clue για 2-6 άτομα και η Θ.Π. κέρδισε μανικιούρ ή πεντικιούρ για την ίδια και 2 φίλες της από τις Σχολές Νίκου Αμάραντου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως είχε και η λαχειοφορος αγορά μας, αφού οι λαχνοί που πωλήθηκαν συμμετείχαν στην ηλεκτρονική κλήρωση για πάνω από 160 δώρα.

Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και να υποσχεθούμε στα παιδιά ότι η διασκέδαση δεν σταματά εδώ, αφού ήδη …κοντοζυγώνει η Τσικνοπέμπτη!