You are currently viewing Τελετή Αποφοίτησης 2022

Τελετή Αποφοίτησης 2022

Μια όμορφη και ζεστή βραδιά αποφοίτησης και χορού διοργάνωσε την τελευταία ημέρα του σχολείου στις 15/6/22 ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας, για τα παιδιά της Γ’ τάξης.  Η εκδήλωση στον πολύ όμορφο χώρο του Swell, στη Βουλιαγμένη, τα είχε όλα: συγκίνηση, χαρά, απονομές, δώρα και εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Βέβαια, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, με το σημαντικότερο να είναι η έλλειψη μικροφώνου.  Ως αποτέλεσμα όσοι είχαν προετοιμάσει να πουν 2 λόγια στα παιδιά, αναγκάστηκαν να είναι λακωνικότατοι!

Η πρόεδρος του ΔΣ κα Ειρήνη Γιαλούρη με φόντο και props της αποφοίτησης
Το έργο της ζωγράφου Κορίννας που παραδόθηκε στο σχολείο μας
Το έργο της ζωγράφου Κορίννας που παραδόθηκε στο σχολείο μας

Έτσι, στην έναρξη της εκδήλωσης, η πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου κα Ειρήνη Γιαλούρη, αφού απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ανακοίνωσε ότι μαζί με το λεύκωμα κάθε παιδί θα λάβει ένα πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο δώρο: ένα έργο τέχνης φιλοτεχνημένο από τη μαμά του σχολείου μας και καταξιωμένη ζωγράφο Κορίννα. Η ίδια η ζωγράφος έδωσε τις λεπτομέρειες: Το κάθε έργο συνοδεύεται από ονομαστικό πιστοποιητικό αυθεντικότητας και ανήκει στη σειρά με γενικό τίτλο «Το Δέντρο της Νόησης», η οποία περιέχει ακριβώς 105 έργα και φιλοτεχνήθηκε αποκλειστικά για τους αποφοίτους μας. Ουσιαστικά, με αυτή την κίνηση κάθε απόφοιτος αποκτά το πρώτο του αυθεντικό έργο Τέχνης!

Στη συνέχεια, το πρωταρχικό έργο της σειράς παραδόθηκε κορνιζωμένο από την ίδια τη ζωγράφο στον διευθυντή του σχολείου μας κ. Γιώτη, για να κοσμήσει τους τοίχους του σχολείου μας.

Ιδιαίτερη μνεία όμως οφείλουμε και σε μια ακόμη μαμά του σχολείου μας, την κα Άρτεμις Ζαγκλακούτη και την εταιρεία της “Αέναο Handmade Creations”, η οποία αφιλοκερδώς δημιούργησε πανέμορφα προσωποποιημένα μπρελόκ-ταυτότητες για κάθε απόφοιτο. Η ταυτότητα, εκτός από το όνομα και το τμήμα κάθε παιδιού φέρει και μια ημερομηνία επανασύνδεσης (reunion) 20 χρόνια μετά, με την ευχή πως όλα τα παιδιά θα ξαναβρεθούν τότε να το γιορτάσουν.

Η ταυτότητα - μπρελόκ που σχεδιάστηκε από την "Αέναον Creations" αποκλειστικά για τους αποφοίτους μας
Στιγμές από την εκδήλωση…

Την ομιλία της Προέδρου ακολούθησε ο χαιρετισμός του διευθυντή του σχολείου μας και ξεκίνησε η απονομή των λευκωμάτων.

Μετά τις απονομές ήρθε η σειρά των φωτογραφιών, του φαγητού και του χορού. Τα παιδιά (αλλά και κάποιοι θαραλλέοι(!) γονείς) έβγαλαν φωτογραφίες μπροστά από το θεματικό φόντο και χρησιμοποιώντας τα αξεσουάρ (γυαλιά, καπέλα, κ.λπ.) που είχε ετοιμάσει το ΔΣ του Συλλόγου.

Το ΔΣ είχε προνοήσει και για τυχόν… λιγούρες με finger food, αλλά και μια διώροφη τούρτα αποφοίτησης που μοιράστηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Η playlist, που συντάχθηκε από τα ίδια τα παιδιά, τους ξεσήκωσε όλους που τραγούδησαν και χόρεψαν ως τα μεσάνυχτα.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να έχουν καλή σταδιοδρομία και να βρίσκουν πάντα αφορμές στη ζωή τους για γιορτή και ξεφάντωμα.

Η τούρτα που προσφέρθηκε στους παραβρισκόμενους για μια... γλυκιά συνέχεια!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας

riviera coast
star sports club