You are currently viewing Και αυτά τα Χριστούγεννα βοηθάμε…

Και αυτά τα Χριστούγεννα βοηθάμε…

Πολλούς αποδέκτες είχαν φέτος οι δράσεις του Συλλόγου μας, με αφορμή τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς:

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar Τέχνης
Την Κυριακή 18/12 διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας ένα χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar Τέχνης, με σκοπό την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου ΛΑΝΑΣΣΑ, υπέρ παιδιών με καρκίνο. Οι καλλιτέχνες και χειροτέχνες φίλοι του Συλλόγου “ΛΑΝΑΣΣΑ” μας προμήθευσαν με πανέμορφα δημιουργήματα Τέχνης, εμπνευσμένα από τις γιορτινές μέρες, τα οποία είχαν σημαντική απήχηση στους πολλούς επισκέπες της εκδήλωσης.

Πρωτότυπα γούρια, υφασμάτινες κολοκύθες, πανέμορφα πορσελάνινα ρόδια, διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα σαπούνια, αλλά και ζωγραφικά και γλυπτικά έργα Τέχνης ήταν κάποια από από τα εκθέματα που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Η μουσική επένδυση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που ακουγόταν από τα μεγάφωνα της αίθουσας, μας έβαζε στο εορταστικό κλίμα, ενώ Ο Δρόμος του Τσαγιού, με την ευγενική χορηγία τους, ανέλαβε το γευστικό εορταστικό ταξίδι μας.

Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Σφήκα & Δήμαρχος κ. Κωνσταντέλος, με τον Πρόεδρο ΔΣ Γιώργο Γουρλά
Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Σφήκα & Δήμαρχος κ. Κωνσταντέλος με το μέλος ΔΣ υπεύθυνη για δράσεις Πολιτισμού Κορίννα Κώσταινα

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση καθηγητές του σχολείου μας, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης κα Μίμα Νικηφοράκη και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Βίκυ Σφήκα.

Εκλεκτός επισκέπτης ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, την προσοχή του οποίου κέρδισε το γλυπτό με τίτλο “Έρως & Ψυχή” της εικαστικού Αναΐς, το οποίο και απέκτησε για να στολίσει το Δημαρχείο.

“Έρως & Ψυχή”, γλυπτό της Αναΐς

Στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Κοινωνικού Φαρμακείου
Την Παρασκευή 23/12, τελευταία ημέρα μαθημάτων πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο τα είδη που συγκεντρώσαν τα παιδιά του σχολείου μας για τις ευπαθείς οικογένειες του δήμου μας. Αρκετές σακούλες με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα παραδόθηκαν, για να διοχετευτούν στη συνέχεια στους ωφελούμενους των δράσεων.

Αστέρια των Ευχών

Το σχολείο μας υποστήριξε και φέτος τον οργανισμό Make a Wish και τα παιδιά κρέμασαν στο δέντρο του σχολείου αρκετά αστέρια των ευχών.  Δική τους ευχή, καθώς και όλων μας, τα παιδιά του κόσμου να χαίρονται κάθε μέρα, χωρίς πόνο και ασθένεια!