You are currently viewing Βασιλόπιτα 2021

Βασιλόπιτα 2021

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, κάτω από τις οποίες καλείται να λειτουργήσει το σχολείο μας, ο Σύλλογος Γονέων την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, κατάφερε να προσφέρει 13 βασιλόπιτες στο σχολείο (μία Βασιλόπιτα για κάθε τμήμα και μία για το διδακτικό προσωπικό).

Λόγω των μέτρων προστασίας έναντι του Covid-19, οι βασιλόπιτες ήταν κομμένες ήδη σε κομμάτια προσυσκευασμένα σε ατομικά σακουλάκια. Για κάθε τμήμα είχε προβλεφθεί να υπάρχει κι ένα κομμάτι με φλουρί, ώστε να τηρηθεί το έθιμο και να υπάρξει και ο/η τυχερός/ή της χρονιάς, που θα πάρει ένα συμβολικό δωράκι!

Οι πεντανόστιμες βασιλόπιτες παρασκευάστηκαν από το  Virginia’s Cakes σε… σχολικές τιμές, το οποίο επίσης συσκεύασε τα κομμάτια και φρόντισε ώστε να χωριστούν αυτά σύμφωνα με τον αριθμό των παιδιών κάθε τμήματος αλλά και να τοποθετηθεί το κομμάτι με το φλουρί σε κάθε κουτί ξεχωριστά.

Για τα δώρα των παιδιών, ο Σύλλογος απευθύνθηκε σε μαγαζιά της περιοχής μας και επιλέχθηκε το βιβλιοχαρτοπωλείο βιβλιοχαρτοπωλείο Kitty, στην πλατεία της Βούλας, το οποίο μάς έκανε δώρο το 65% των επιταγών, κι έτσι τα τυχερά παιδιά θα παραλάβουν δωροεπιταγή αξίας 20€ η καθεμία.

Το δώρο του τυχερού διδάσκοντα, επιλέχθηκε να είναι ένα καλάθι με ποτά και εδέσματα από την Cava Vegera, ενώ φροντίσαμε όλοι οι καθηγητές να παραλάβουν μια αναμνηστική ευχετήρια κάρτα με τα ονόματά τους, ώστε να θυμούνται την ξεχωριστή φετινή χρονιά!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα καταστήματα που μας βοήθησαν να προσφέρουμε μια στιγμή χαράς στους μαθητές.

Στους τυχερούς της ημέρας ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχοι!

Τέλος, ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους, γεμάτη με υγεία και όμορφες στιγμές!