You are currently viewing Διαδικτυακή συζήτηση για την κακοποίηση των εφήβων.

Διαδικτυακή συζήτηση για την κακοποίηση των εφήβων.

Την Κυριακή 14.03.2021, πραγματοποιήθηκε η 1η διαδικτυακή μας συνάντηση, στα πλαίσια του κύκλου των ομιλιών που διοργανώνει ο σύλλογός μας.

Η ψυχολόγος Αφροδίτη Μαντά, μας μίλησε για την κακοποίηση των εφήβων. Με εξαιρετική αμεσότητα και σαφήνεια, μας εξήγησε τις μορφές κακοποίησης που υφίστανται οι έφηβοι, επικεντρώνοντας την ομιλία της στη θυματοποίηση του παιδιού, τη σεξουαλική κακοποίηση, την κακοποίηση μέσω διαδικτύου αλλά και την παραμέληση.  Μας μετέφερε επίσης την πολύτιμη εμπειρία της σχετικά με το πώς μπορούμε να αντιληφθούμε ότι το παιδί μας υφίσταται κακοποιητικές συμπεριφορές, μας συμβούλευσε για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις και με ιδιαίτερη ζεστασιά απάντησε στις ερωτήσεις μας.

Μπορείτε να δείτε το υλικό της παρουσίασης, όπως επίσης και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την αποπλάνηση μέσω διαδικτύου (grooming) στα συνημμένα αρχεία.

[ninzio_video title=”Έφηβοι – Κακοποίηση” image=”2996″ video_link=”https://goneis2gv.gr/wp-content/uploads/Εφηβοι-κακοποίηση.mp4″]