καλαντα
Οι γιορτινές ημέρες που έρχονται, μπορεί να μην είναι φέτος τόσο ξεχωριστές και λαμπερές, όπως τις προηγούμενες χρονιές.  Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τις κάνουμε εμείς μοναδικές.
Από κοινού με τον Σύλλογο Γονέων του 2ου Λυκείου σχεδιάσαμε μια δράση, που είμαστε βέβαιοι ότι αφενός θα τη διασκεδάσουν γονείς, παιδιά και καθηγητές εξίσου και αφετέρου θα ενθουσιαστούν όλοι με το αποτέλεσμα.
Καλούμε λοιπόν όλους – μαθητές, γονείς και καθηγητές και των δύο σχολείων – να τραγουδήσουμε μαζί τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα που τόσο θα μας λείψουν φέτος.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει, μας στέλνει video στο οποίο θα τραγουδάει τα κάλαντα, σύμφωνα με τις οδηγίες που ήδη έχουν σταλεί στα email.
Δεν μας απασχολούν οι όμορφες ή οι φάλτσες φωνές, αναζητάμε το χαμόγελο και την ανάλαφρη, γιορτινή διάθεση!!  Περιμένουμε με αγωνία τα βίντεό σας.

Ας κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά!!!

  • -- ΟΔΗΓΙΕΣ --

    1. Κατεβάζουμε τα δύο αρχεία (την εικόνα με τους στίχους και τη μουσική της κας Σιαφλά)
    2. Όποιος από την οικογένεια θέλει (παιδί, γονέας, ακόμα και όλοι μαζί) ΦΟΡΑΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ από όπου θα ακούει την μουσική (δηλαδή, δεν θέλουμε η μουσική να ακούγεται στο βιντεάκι που θα στείλετε), τραγουδάει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κείμενο και ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ την προσπάθειά του.
    3. Στέλνετε το αρχείο στο kalanta@goneis2gv.gr .
      Σε περίπτωση που το αρχείο είναι μεγαλύτερο από 25MB το στέλνετε με το WeTransfer (ανοίγετε τη σελίδα του WeTransfer, ανεβάζετε το βιντεάκι σας, συμπληρώνετε τη δνση email kalanta@goneis2gv.gr, και πατάτε αποστολή).

Εμείς θα αναλάβουμε στη συνέχεια τη συρραφή και μίξη των βίντεό σας, για να παραχθεί στο τέλος μια ευχετήρια βιντεοκάρτα, η οποία θα είναι στη διάθεση όλων σας.